onsdag den 8. februar 2012

Nemme pølsehorn

Trænger du til at få lidt i fryseren til madpakker eller lignende, så er det her en god opskrift.
De smager dejligt og de er også gode at varme op igen.

Til 25 styk:
- 400 gram hvedemel
- 150 gram rugmel
- 75 gram smør eller margarine
- 50 gram gær
- 1 æg
- 2½ dl. mælk
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. salt

Sådan gør du:
Lun mælken og opløs gæren deri
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Lav 25 stykker lige store dej - rul hvert stykke til en pølse og flet den rundt om ½ pølse.
Læg pølsehornene på bageplade med papir og lad dem hæve 30 minutter.
Bag pølsehornene i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.

Som prikken over i'et kan man lave sin egen ketchup - det smager så godt! Og gør det lige lidt ekstra lækkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar