fredag den 20. april 2012

Bananmuffins med chokolade

De her bananmuffins kan godt anbefales hvis du har lyst til at bage lidt her i weekenden.
De er også gode at smide i fryseren og gemme til en anden lejlighed - eller som vi gjorde: bage dobbelt portion - spise halvdelen og putte resten i fryseren.
Det er ren win win :)

Du skal bruge:
- 125 gram brun farin
- 1 dl. solsikkeolie
- 2 æg
- 3 modne bananer
- 100 gram mærk chokolade
- 175 gram hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- muffinformer (ca. 12 styk)

Brun farin og olie piskes sammen - herefter tilsættes de øvrige ingredienser lidt efter lidt. Kagedejen fordeles i 12 muffinforme - vær opmærksom på at de ikke skal fyldes helt op, da de hæver en del.
Muffins bages i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Tjek med et tyndt grillspyd eller lignende om de er færdigbagt.

Til slut får I lige lidt billeder - God weekend derude!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar