tirsdag den 20. marts 2012

Helt i fisk?!

Her til aften har vi fået en lækker fiskeret.
Den er super nem og lige til at smide i ovnen - det er altid rart når hele retten kan komme i ovnen, så er der tid til andre ting imen det steger færdigt.
Og så er der også den gevinst oveni, at der nærmest ingen opvask er bagefter - det ka' vi godt li' :)

Grøntsagerne skrælles og skæres i stave. Grøntsagerne lynsvitses i lidt olie  (tilsæt de krydderier du vil) og hældes herefter i et ildfast fad. Grøntsagerne steges 20 minutter i ovnen på 200 grader.
Herefter lægges Pangasius filet ovenpå grøntsagerne - krydres og steges i 20 minutter i ovnen på 200 grader.
Jeg har i aften valgt at bruge porrer, kartofler og gulerødder, men alle mulige andre grøntsager kan også bruges. Som krydderi valgte jeg hvidløgssalt, peber og tørret ramsløg.


Velbekomme..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar