lørdag den 17. september 2011

Daim islagkager

Vi holdt fødselsdag i går.
Til dessert fik vi daim islagkager på nøddebund.
Uhm uhm.. det kan anbefales, så I får lige et par billeder


Hvis I har lyst til at lave daim is, så kan I finde grundopskriften på is her på vores blok.
Man kan tilføje mange andre ting end daim.

Nøddebunden er lavet af:
3 æggehvider
150 gram sukker
150 gram fint hakkede mandler.
Æggehviderne piskes hvide og stive, herefter vendes sukker og madler i.
Bunden bages i en rund springform - 175 grader i ca 35 minutter.
Når bunden er afkølet hældes ismassen ovenpå og isen fryses 1 døgn.
Husk at islagkagen skal op ca. 40 minutter før den serveres!

Velbekomme...

Til slut et par billeder af bordpynten - (det bedste ved at få gæster er næsten når bordet skal dækkes.. hihi)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar