torsdag den 7. juli 2011

Kan mad være kreativ?

Lægger lige lidt billeder ind af aftenens menu...

Blåbær/melon salat på bund af hjertesalat. Salaten har fået en lille marinade af olie og akaciehonning.

Fyldte tomater. Tomaterne udhules, hvor efter de fyldes med en blanding af creme fraiche (38 %), hakkede radisser, fintskåret purløg, salt og peber. Der er drysset lidt rødløg på som pynt.

Marineret kylling på spyd. Der er sat små tomater og rødløg på, de er rigtig gode på grillen. Husk at lægge spyddene i koldt vand 1 time inden kødet sættes på, så brænder spyddene ikke af.

Marinerede og grillede nektariner på spyd. Nektarinerne er marineret i sirup og vanillesukker. Dertil er der serveret en hjemmelavet hyldeblomst is.

2 kommentarer:

  1. Hej
    Var lige inde for at google højbede, som jeg så hjertens gerne vil eje. Kom lige forbi din blog - vupti. Den ser hyggelig ud og straks måtte jeg lige melde mig som fast læser.
    God weekend.
    MVH jette

    SvarSlet
  2. Hej Jette
    Dejligt med endnu en læser - du er meget velkommen :)

    Lene og Benthe

    SvarSlet