Hvis du har lyst til at lave nogle ekstra lækre muffins så tjek lige denne her opskrift ud - der er marcipan i, som gør dem ekstra gode og nougat - toppingen giver lige prikken over i'et.
18 styk
Det skal du bruge:
200 gram hvedemel
125 gram sukker
100 gram smør
2 æg
1 ½ dl. mælk
200 gram marcipan
2 tsk. bagepulver.
Pynt:
100 gram blød nougat
3 dl. fløde
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt de smeltede, afkølede smør.
Bland mel, bagepulver og mælk i dejen lidt af gangen.
Riv marcipanen groft og vend den i dejen.
Fordel dejen i ca. 18. muffinforme.
Bagetid: ca. 18 minutter ved 200 grader.
Pynt:
Varm fløde og nougat op til nougaten er helt smeltet.
Lad massen køle helt ned gerne natten over.
Pisk massen op til en luftig creme - put det i en sprøjtepose og fordel det på kagerne.
Hvis du vil pynte lidt ekstra kan du pynte med chokolade pynt - jeg valgte at bruge hvid chokolade dertil.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar